Distribuie:

Publicat: 13/01/2017

Categoria: InMotion

V5 InMotion, un vehicul electric de 10 kilograme

Stirile sunt acaparate de tot mai multe versiuni de masini electrice care ofera o anumita autonomie la un consum redus. Sunt solutii excelente, care vor cuceri piata auto, insa pentru oras, problema aglomeratiei ramane aceeiasi, fie ca este vorba de masini pe combustibili fosili sau pe curent electric.

Cum poti scapa de aglomeratie fara a merge pe jos? V5 de la InMotion este un astfel de vehicul.

Un monociclu de care pur si simplu te indragostesti, V5 este un vehicul electric personal cu senzori de stabilitate ce beneficiaza de tehnologie moderna pentru o utilizare simpla si eficienta.

V5 are doar 10 kilograme astfel ca il poti lua usor in mana pentru a combina mersul electric cu mersul cu metroul ori autobuzul, de exemplu, sau pentru a-l depozita usor langa tine, la birou unde se va si incarca pana la urmatoarea calatorie spre casa.

V5 poate avea o viteza maxima de 20km/h ceea ce  nu este putin deloc daca te gandesti ca in masina, poti face cativa kilometri, la ora de varf, in mai bine de jumatate de ora. Cu V5 poti face aceeasi distanta in cateva minute pentru ca iti optimizezi traseul, avand la dispozitie si soseaua, dar si trotuarele sau alei blocate pentru vehicule.

V5 este un vehicul pe care merita sa il adaugi in lista ta de cumparaturi pentru a te deplasa suor prin oras. Il poti lua cu tine si in calatoriile in alte orase sau in srainatate, putand astfel sa parcurgi distante mult mai lungi, fara sa obosesti si folosind timpul la maxim.