Distribuie:

Publicat: 23/01/2017

Categoria: InMotion

Ce poate fi atat de special la o trotineta?

O structura compacta care se strange dintr-o singura miscare. Un sistem Cruise Control. Kilometraj electronic afisat pe un ecran LCD. Un sistem de suspensie testat sa reziste peste 200,000 de kilometri in teste profesionale. Propulsie electrica asigurata de un motor ce ofera o acceleratie de sub 1 secunda la 25km/h. Un sistem special de franare electronica ce permite o decelerare controlata, fara derapaje. Baterie ce ofera o autonomie de 30km si un Battery Management System performant. Un far si un stop care iti asigura un drum bun si o vizibilitate pe masura. Stie sa se conecteze la o aplicatie smartphone de unde poti culege date statistice. Conexiune Bluetooth 4.0 (verifica, tu ai la telefonul tau 4.0?). Viteza maxima de 25 km/h. Protectie IP65. O greutate de doar 16,5 kg.

Suna impreisonant? Chiar este. Si, asta nu e tot. Adevarata supriza o ai atunci cand te sui pe ea pentru ca arata ca o trotineta si merge ca un scooter electric: usor, elegant, fara efort.

De ce ti-ai lua o trotineta SF?

Pentru ca este cool, este rapida si este extrem de eficienta. Cu o singura incarcare mergi cateva zile la birou – asta daca nu stai cumva in orasul vecin. O poti pune repede in portbagaj daca vrei sa o iei cu tine in vacanta. O iei usor in mana pentru a o adaposti in casa.

Cum arata? Fantastic. Un negru carbon mat cu alura de vehicul proiectat pentru un super erou.

Cum ii spune? Lively. Pentru ca simti ca traiesti cand o iei la plimbare. Putea, foarte bine, sa ii spuna Lovely pentru ca te indragostesti de ea la prima intalnire, chiar daca nu te pasioneaza filmele SF.