Distribuie:

Publicat: 13/01/2017

Categoria: InMotion

Un biciclu de top, InMotion SCV R1EX te suprinde de la prima utilizare

Daca ai mai testat pana acum un vehicul tip Segway, stii cat de fun este sa te deplasezi cu asa ceva. Daca nu ai avut o astfel de experienta, in cateva minute te vei obisnui sa il conduci fara probleme.

SCV R1EX te supride cat este de usor si manevrabil. Are aproximativ 15 kilograme putand fi usor luat in mana pentru a-l aseza in casa sau langa birou dupa ce ai ajuns la destinatie. Prin miscari simple inainte si inapoi sau stanga dreapta, detii controlul total.

O gramada de senzori de stabilitate asigura o pozitie stabila, chiar si cand treci peste un obstacol usor. Rotile mari iti permit sa abordezi chiar si drumuri cu piatra cubica sau trotuare ceva mai putin puse la punct, iar sistemul de amortizare preia mare parte din socuri asigurand o miscare lina.

Bateria este suficient de generoasa incat sa iti ofere o autonomie de peste 20 de kilometri, suficienti pentru deplasari pe distante scurte si medii. Il poti folosi astfel cu usurinta pentru a-ti scurta drumurile la serviciu, ocolind orice aglomeratie si alegand traseul cel mai scrurt, prin parcuri, pe alei inchise sau pe trotuare.

Pe panoul de control ai la dispozitie o gramada de informatii astfel ca stii in orice moment cu ce viteza  te deplasezi sau cata baterie mai este disponibila.

Una peste alta, SCV R1EX este o alegere ideala pentru oras si, trebuie mentionat, ideala si pentru buget, fiind unul dintre cele mai ieftine produse din aceasta gama