Despre noi

Vehiculele Inmotion sunt create de INMOTION Technologies Co., Ltd, o companie specializata in proiectarea vehiculelor electrice personale controlate de senzori. 

Echipa INMOTION numara mai bine de 200 de oameni dintre care peste 60 de persoane lucreaza in departamentul de cercetare si dezvoltare.

 Cu o experienta bogata in robotica, demonstrata in concursuri tematice castigate, echipa Inmotion s-a orientat catre vehicule electrice pentru a transforma cunostintele si pasiunea pentru tehnologie intr-un produs viabil, creat pentru viitor care sa poata fi folosit, insa, in ziua de astazi.

In 2016, Inmotion a castigat cu produsele din seria V3 premiul “Master Brand” pentru cel mai reprezentativ brand din

Korea, fapt ce vorbeste de calitatea si fiabilitatea produselor acestei companii.

Produsele inmotion sunt oferite in Romania de Aleco Air, Importatorde Tehnologie, companie ce are in portofoliu si alte branduri de vehicule electrice precum Airwheel, Inokim sau Koowheel.

O prezenta inca exotica pe piata din Romania si nu numai, vehiculele electrice au atras atentia publicului la targurile de profil, incurajand echipa Aleco Air sa adauge in portofoliu o gama larga de produse din aceasta categorie.

Vehiculele electrice vor domina, cu siguranta viitorul, iar vehiculele personale cum sunt cele realizate de INMOTION sunt o optiune serioasa pentru a evita un trafic aglomerat sau pentru a economisi timp pretios in deplasarea pe distante scurte sau medii.